Aktív pihenési lehetöségek

Futás

A Bakony erdejei és túristaútvonalai számos igzalmas útvonallal kényezteti a futás szerelmeseit. A Bitva patak mentén Gannától Döbröntén és Bakonyjákón keresztül az eldugott kis zsákfaluig, Némátbányáig lehet eljutni.

Kerékpározás

Gannát és Döbröntét ősszekötő kerékpárút és a kis forgalmú falukat összekötő dimbes-dombos, kacskaringós útjain nem unalmas a kerékpárpzás.

Túrázás

Tartalom feltöltés alatt……………

Lovaglás

Tartalom feltöltés alatt……………
Made with Kelemen
Meseszép Vendégház

Horgászat

A 6 hektáros parban van árnyas erdő, 2 hektáros horgásztó, 40 férőhelyes kemping, 300 m2-es rusztikus rendezvénysátor, salakos focipálya öltözővel, játszótér és állatsimogató.

Várkert Élményfürdő (Pápa)

A Pápai Várkert Termál és Élményfürdő nagyszerű kikapcsolódást jelent minden korosztálynak. Külső és belső medencék, oriás csúzdák, masszázs, élmény és úszómedencék.

Rendezvények, osztálykirándulások szervezése

Helyet biztosítunk csapatépítő tréningekhez akár szállással is 14 főig. Vállaljuk osztálykirándulások lebonyolítását programokkal, étkezéssel. Programszervezéssel kapcsolatban keressék Zsanettet!
További információk További információk További információk További információk További információk További információk További információk További információk További információk További információk További információk További információk További információk